Sevenish is een gezellige allround coverband van alle markten thuis bestaande uit 6 muzikanten:
Dennis, Gerard, Marian, Michiel, Paul en Rob. 

Sevenish onderscheidt zich als coverband met meerdere gitaristen en swingende saxofonist. Op basis van die muzikale diversiteit bieden wij een wisselend repertoire van pop, rock, disco classics tot Nederlandstalige muziek. 

Ons motto is: GEGARANDEERD GEZELLIG! Sevenish is uw band voor een gezellig en muzikaal geslaagde avond! Vul het contactformulier onderaan deze pagina in als u ons wilt boeken voor uw feestje!

 

Gerard

Marian

Mijn moeder, klassiek geschoold Conservatorium, gaf pianoles thuis, maar als

11-jarige vond ik de drumles van mijn buurjongen veel spannender.

Een jaar lang op oefenpads soort van drumles gehad, daarna stopte de goede man ermee. Op zolder fanatiek met geleende snaredrum en oude hi-hat dagelijks tussen 17u en 18u aan de slag.

Van oma een écht drumstel gekregen voor mijn verjaardag en toen helemaal los.

Met schoolband een echte eigen rockopera gemaakt en in het theater opgetreden. Later in diverse bandjes gespeeld.

Dan komt het echte leven er tussendoor, trouwen, kinderen en kleinkinderen en dan kom je na ruim 20 jaar de bassist van je oude bandje weer tegen.

De drumstokken weer opgepakt en nu Sevenish, een fantastische groep gelijkgestemden.  Muziek blijft toch dé verbindend factor in het leven

Rob

Het begon allemaal met de ukelele waarmee ik mezelf begeleide, wat ooit resulteerde in een tweede plaats op een kids camping talentenjacht. Op een afgedankt exemplaar van een oudere zus kwam de gitaar binnen naast regulier blokfluiten op de muziekschool. Dat blokfluit spelen ging best wel aardig, ik werd een keer eerste op een voorspeelavond: vooruitgang! Op mijn zestiende kwam ik in de begeleiding van een koor te zitten, waar ik mijn eerste elektrische gitaar aan overhield en het idee kreeg dat dwarsfluit ook wel mooi zou kunnen klinken. Daar heb ik mij lange tijd mee vermaakt bij diverse koren.

Vanwege mijn wat vroege midlife crisis en mijn achteruitgaande gehoor, besloot ik ook saxofoon te gaan spelen. Al snel zat ik in een big band met nog meer herrieschoppers om me heen. En ja, weer vooruitgang: een keer de eerste plaats gehaald tijdens een echt concours met wel 3 concurrerende big bands (en een bekend jurylid)! Tijd voor wat nieuws met het spelen in een band waarbij de sax zelfs boven de drums uitkomt. Gezellige en motiverende groep!

Michiel

Vanaf mijn 13e ben ik gitaar gaan spelen. Mijn broer draaide in die tijd regelmatig ‘Made in Japan’ van Deep Purple en Ritchie Blackmore was mijn eerste voorbeeld. De combinatie van herrie en toch ook structuur vond ik direct geweldig. Nadat ik eerst klassieke gitaarles kreeg, was vanaf mijn 1e electrische gitaar, het hek van de dam. Mijn ouders en buren hebben het geweten. Ik heb in een aantal bandjes in de omgeving Rotterdam gespeeld, zoals BlueBand en Los Total Loss. Periodes van veel spelen wisselden zich af met muzikale inactiviteit. Ben wel altijd veel muziek blijven luisteren (niet op de radio) en mijn smaak gaat van klassiek via jazz naar fusion en metal. Van Bach via Snarky Puppy tot Tool. Na een minder actieve periode ben ik met Sevenish weer met een band begonnen, maar met popmuziek en op een lager volume. Super leuk om met zijn allen een gevarieerd repertoire tot leven te brengen.

Van kerkkoor in mijn kindertijd met een grote sprong naar zingen in een band zo'n 10 jaar geleden.  Van hoge noten tot lekker lage ballads, ik hou er van! Naast Sevenish zing ik ook in een pop/rockband en kan daar lekker te keer gaan op de bekende rock en pop nummers. Zoveel mogelijk vlieguren maken en een feestje bouwen met de jongens is mijn doel. Bij Sevenish kan ik mijn ei lekker kwijt in de diverse songs en de goede klik die we met elkaar hebben.  Speulleeeee!!

Dennis

Sinds de 80ties bas gespeeld in diverse bandjes. Na een pauze van 15 jaar (trouwen , kinderen, enz.) toch weer gaan bassen. Tja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan.  In Sevenish speel ik nu weer met veel plezier en ben erg blij met mijn medemuzikanten!

We willen het publiek vermaken en muzikaal iets moois neerzetten. Binnen de band staat het plezier van samen muziek maken altijd voorop.

Muzikale voorkeuren: pop, disco, soul, fusion en rock.

Keep on grooving!

Paul

Ik heb muziek letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. Al op 6 jarige leeftijd zat ik op klassieke pianoles.

Tijdens mijn middelbare schooltijd verflauwde mijn belangstelling voor klassieke piano en heb ik mij meer toegelegd op blues en popmuziek.

Na een lange muzikale sabbatical kreeg ik in 2009 weer de geest om popmuziek te gaan spelen. Ik heb me toen aangesloten bij de inmiddels ter ziele zijnde Goudse popgroep “The Bug”. Daarna heb ik 4 jaar gespeeld bij de band “Tjoenz” die zich meer richtte op light en jazzy popmuziek.

In 2017 hebben we met 7 muzikanten Sevenish opgericht. Het is een genot om te mogen spelen bij Sevenish, waar de onderlinge sfeer uitermate stimulerend en goed is. We spelen uiteenlopende muziekstijlen als Soul, Funk, Pop en blues, waardoor het nooit saai is. Het is een echte partyband met veel swingende up tempo nummers. Als toetsenist breng ik zeer uiteenlopende klanken in, zoals strijkers, piano, hammondorgel, hondengeblaf, blazers etc.

Muziek is emotie en dat maakt het zo mooi en boeiend. Het is nooit het zelfde.